Emre Peker

Emre Peker

Emre Peker 1983 Lüleburgaz doğumludur. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Proje Mühendisi olarak başladığı iş hayatına Arçelik firmasında Proses Mühendisi olarak devam etti. 7 yıl boyunca hizmet verdiği Arçelik firmasındaki son 5 yılında Enerji Yöneticisi olarak görev yaptı.

İş hayatı boyunca proje yönetimi, kalite sistemleri, ekip yönetimi, liderlik, iletişim gibi konularda uzmanlıklar edinip ekipler yönetti.

2014 yılında Wing Chun savaş sanatında eğitim almaya başladı. Ardından bu alanda eğitmenlik yaptı. Aynı yıl Zen ve Budizm felsefesi alanında eğitimler alarak, bu alanda çalışmalarına başladı. Zihnin doğasını anlama, anlayış geliştirme ve bedensel enerjinin geliştirilmesi konularındaki çalışmalarına halen devam etmektedir.

2015 yılında profesyonel koçluk eğitimlerini tamamlayarak Profesyonel Koç unvanını aldı. (Sola Unitas) Yönetici Koçu ve Takım Koçu olarak profesyonel iş hayatında hizmetlerini sürdürmektedir.

2016 Yılında eğitimcinin eğitimini alarak eğitim tasarımı yapmaya başladı.

2018 yılında “ilham, mutluluk, değişim” kavramları üzerine inşa ettiği Simplimind markasını hayata geçirdi. (www.simplimind.com). Öğrenim ve gelişim alanlarında içerik üreticisi ve eğitim tasarımcısı olarak çalışmalarına devam etmektedir.

2019 yılından bu yana Farkedenler Derneği ve Bilim Virüsü Sosyal Girişimi’nde eğitmenlik

yapmaktadır. Ayrıca 2020 yılı itibariyle Eğitmen ve Koç olarak Gürce Sosyal Etki ve Sosyal Tasarım ekibinde yer almaktadır.

Eğitim Verdiği Bazı Başlıklar:

- Farkındalık Geliştirme ve Meditasyon

- Zihnin Doğası ve Anlayış Geliştirme

- Zaman Yönetimi

- Sürdürülebilir Motivasyon

- Düşünce Kalıplarını Değiştirme ve Alışkanlık Geliştirme

- Duygusal Zeka ve Öz şefkat

- Belirsizlik Zamanlarında İlerlemek